Πρόσφορα συστημάτων συναγερμού



Οι καιροί άλλαξαν η εγκληματικότητα είναι στα ύψη πολλές φορές ακούμε ότι κάποιος γνωστός μας ή και άγνωστος ακόμα ότι έπεσε θύμα διάρρηξης βρήκε το σπίτι του λεηλατημένο ζούμε συνεχώς με το φόβο μη βρούμε το σπίτι μας παραβιασμένο όταν γυρίσουμε από τη δουλειά μας το γνωστό άγχος

Μια πρόσφατη λύση που εφάρμοσα και εγώ στο σπίτι μου είναι να καλέσουμε μία εταιρεία συστημάτων ασφαλείας που σας την προτείνω το κατάστημα shopalarm συναγερμοί σπιτιών να κάνει μία μελέτη στο χώρο σας και να σας δώσει την προσφορά τους

Σήμερα τα συστήματα ασφαλείας το κόστος τους με αυτά που μας προσφέρουν δεν είναι και μεγάλα και κυμαίνονται για ένα σπίτι έως 80- τετραγωνικά καλωδιακό συναγερμό από 500€ έως 700 φυσικά παίζει ρόλο και τη θέλουμε να καλύψουμε όλες της απορίες θα σας της λύση ο τεχνικός συναγερμών που θα έρθει στο χώρο σας

Θα ήθελα να σας προτείνω τους συναγερμούς της εταιρείας www.paradox.com που μου τοποθέτησαν και έμεινα πολύ ευχαριστημένος 

Άρης κούτας  Μηχανολόγος

Σχόλια

  1. Τα συστήματα συναγερμού Paradox είναι συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται για την προστασία κτιρίων και χώρων από απειλές όπως η εισβολή, η πυρκαγιά, ο λυντσάρισμα, και άλλες επικίνδυνες καταστάσεις. Τα συστήματα αυτά κατασκευάζονται από την εταιρεία Paradox Security Systems, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των ασφαλείας.

    Τα κύρια χαρακτηριστικά των συστημάτων συναγερμού Paradox περιλαμβάνουν:

    Αισθητήρες: Τα συστήματα Paradox χρησιμοποιούν διάφορους τύπους αισθητήρων, όπως αισθητήρες κίνησης, αισθητήρες θερμοκρασίας, αισθητήρες καπνού και πυρκαγιάς, αισθητήρες παραθύρων και πορτών, και πολλούς άλλους, για την ανίχνευση ενδεχόμενων απειλών.

    Κεντρική μονάδα ελέγχου: Ο κεντρικός ελεγκτής (control panel) διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες του συστήματος και εκπέμπει συναγερμό όταν ανιχνεύσει κίνδυνο.

    Απομακρυσμένος έλεγχος: Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το σύστημα ασφαλείας Paradox από απόσταση, χρησιμοποιώντας κωδικούς πρόσβασης ή smartphone εφαρμογές.

    Ενσύρματη και ασύρματη επικοινωνία: Τα συστήματα Paradox μπορούν να λειτουργούν με ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις, προσφέροντας ευελιξία στην εγκατάσταση.

    Επιλογές παρακολούθησης: Οι συναγερμοί από τα συστήματα Paradox μπορούν να στέλνονται σε κέντρα παρακολούθησης ασφαλείας ή να ειδοποιούν τους ιδιοκτήτες άμεσα μέσω κινητών τηλεφώνων ή email.

    Τα συστήματα συναγερμού Paradox είναι γνωστά για την αξιοπιστία τους και τις προηγμένες λειτουργίες τους. Είναι κατάλληλα για χρήση σε κατοικίες, επιχειρήσεις και άλλους χώρους που απαιτούν ασφάλεια και προστασία από απειλές. Ωστόσο, πρέπει να επικοινωνήσετε με εξειδικευμένο εγκαταστάτη ασφαλείας για την εγκατάσταση και τη συντήρηση ενός τέτοιου συστήματος στον χώρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συναγερμοί σπιτιών για την ασφάλεια μας